Cum funcționează


Aplicația Bursă Tractări folosește cu permisiunea voastră poziția GPS a dispozitivului dvs. pentru a vă filtra cele mai apropiate autospeciale aflate in aria locației voastre. Utilizatorii pot folosi aplicația Bursă Tractări și fără a permite colectarea datelor de localizare de pe dispozitivele mobile, însă acest lucru poate afecta unele funcții disponibile în aplicația Bursă Tractări. De exemplu, un utilizator ce nu a activat colectarea datelor de localizare, va trebui să introducă manual adresa.

Poziția dvs. este reprezentantă pe hartă prin marcajul Pozitia dvs. pe harta, poziția platformelor libere este reprezentată prin Vehicul tractare Liber, iar poziția platformelor ocupate (cele ce efectuează un transport) prin Transportator ocupat

Caută Tractare (harta interactivă)

Lista rezultatelor este filtrată automat după cei mai apropiați transportatori. La alegere, se poate filtra în funcție de Transportatori liberi, serviciile pe care aceștia le oferă, cât și de dotările vehiculelor, sarcina crescătoare, rating, șamd. Dacă sunteți în căutare de alt tip de remorcare sau asistență rutieră decât pentru Autoturisme și SUV-uri, selectați din meniul principal, de sub harta, categoria dorită. Pentru a filtra transportatorii după greutatea pe care aceștia o pot transporta, folosiți range-ul din meniul principal.

În funcție de dotările și specificațiile vehiculelor, transportatorii pot presta diverse servicii, precum: service mobil, vulcanizare mobilă, alimentare baterii, livrare combustibil, cât și altele.

Filtrele de căutare: Din meniul secundar, aveți posibilitatea de a selecta Dotări transportatori, Servicii suplimentare, lungime platforma și metodă plata.

Transportatorul: Fiecare transportator aparține unei companii, această deținând una sau mai multe vehicule pe hartă. Toate vehiculele au profilul lor, cu dotările și serviciile specifice. Datele companiei se regăsesc pe profilul transportatorului, unde de asemenea puteți vizualiza rating-ul și review-urile acestuia. În momentul în care doriți să contactați un anumit transportator, sunați la numărul de telefon afișat pe profilul acestuia.

Compania de transport: În profilul companiei de transport se regăsesc informații despre servicii și rază de activitate, in secțiunea flota se regăsesc toate vehiculele deținute.

Bursă Tractari Anunțurile

Dacă nu ați găsit niciun transportator, aveți posibilitatea de a adaugă un anunț cu cererea voastră. Anunțul poate fi cu licitație sau cu preț fix. Veți primi oferte de la companiile de transport interesate, astfel veți putea obține cel mai bun preț pentru dvs.


Bursă Tractări Auto


Logo Bursa de Tractari

Un ghid de afaceri cuprinzător pentru industria Tractărilor Auto si Asistenței Rutiere de urgență

Tractările Auto sunt și vor fi o parte indispensabilă a sectoarelor rutiere din România. Dar serviciile de alimentare către acest tip de transporturi nu au fost niciodată de real ajutor datorită formei lor neorganizate.

Bursă Tractări a completat această lipsă pe piață iar acum clienții pot căuta furnizori servicii de transport rutier și pot utiliza diferite filtre care să corespundă cerințelor lor. Categoriile noastre de servicii includ tractări automobile, mașini de teren, autoutilitare, microbuze, camioane sau utilaje, reparații, remorcare și recuperare, deblocări, alimentare baterie, livrare combustibil sau asistență rutieră.

Serviciile noastre sunt disponibile în toată România

Bursă Tractări este o platformă online care organizează firmele de transport și serviciile acestora într-un portal de soluții la problemele dvs. Bursă Tractări este ghidul dvs. de afaceri corespunzător pentru industria tractărilor auto din România

Tractări Auto în Timp-Real

În harta interactivă găsiți firme autorizate în servicii rutiere pentru transport automobile, mașini de teren, autoutilitare, microbuze, camioane sau utilaje și service-uri Auto reparații în regim de urgență toate sub acelaș acoperiș.

Intervenții Rapide, Service Mobil, Deblocări, Livrare Combustibil, Alimentare Baterie.

Aplicația Bursă Tractări se adresează în egală măsură șoferilor amatori și profesioniști care au probleme tehnice sau de orice altă natură, solicitând asistență rutieră profesională, ce poate constă în sfaturi tehnice sau în eventualitatea imobilizării autovehiculului în servicii de tractării auto către cel mai apropiat service auto sau chiar aducerea acestuia la domiciliul proprietarului.

Tractări Auto Naționale si Internaționale

Aplicația Bursă Tractări este deosebit de utilă șoferilor profesioniști și administratorilor de parcuri auto care doresc să transporte autovehicule diverse, cu masă mare și gabarit mare la o anumită distanță, oferind soluții optime pentru deplasarea în bune condiții.

Eficiență și Utilitate

Bursă Tractări face automat geo-localizarea autovehiculului d-voastră, oferindu-va cele mai optime trasee, cele mai apropiate service-uri; va ajută să intrați în legătură cu transportatorii rutieri care va oferă asistență rutieră calificată.

Flexibilitate

Bursă Tractări oferă multe alte opțiuni ( filtre de căutare ) care să te ajute să intri în legătură directă, fără intermediari, cu prestatorii de servicii tractare auto și de asistență rutieră cum ar fi:

  • Cei mai apropiați.
  • Greutate, lungime, lungime, înălțime
  • Starea tehnică a autovehiculului
  • Tipul autovehiculului
  • Cum se poate face plata