Listă Firme Tractări Auto

Transport auto pe platformă sau trailer în firme PREMIUM, Factură, licență de transport și C.M.R.

Cauți transport firme?

Transportăm firme la cel mai bun preț Garantat. Sună la numărul de telefon afișat mai jos pentru detalii despre preț și disponibilitate. Suport Clienți

Sună Acum 0721 617 717 Mesaj WhatsApp

Alege altă locație:

Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea
Filters
Categorii Transport
Orașe
Rază Activitate
Dotări Platforma
Servicii
Internațional
VERIFICAT

Orașul Brașov

SIR LOGISTIC

VERIFICAT

Alexandria

KRS AUTO

VERIFICAT

Râmnicu Vâlcea

ROBERT

VERIFICAT
TRANSPORTATOR PREMIUM

Olt

TOPSTAR INDUSTRY

VERIFICAT
TRANSPORTATOR PREMIUM

Orașul Sibiu

VANCOM AUTO

Calculator Tractari Auto

Calculator Prețuri

Calculatorul de prețuri vine în ajutorul celor care nu cunosc tarifele practicate de transportatori. Calculează preţul transportului prin introducerea datelor necesare, respectiv: modelul de autovehicul pe care vrei să îl transporți, marca, locație încărcare, destinație, greutate și mărime, calculatorul o să vă afișeze un preț total cât mai apropiat de cel real. Tarifele folosite în calcul sunt preluate ca medie a tuturor prețurilor transmise de către partenerii noștri.

Tractări Auto

Platforme național sau internațional, aici găsești peste 1.000 de firme de transport!

 • 01.
  Câștigi Timp

  Peste 1.000 de firme cu licență în transport auto național și internațional văd anunțul tău în timp real, primești oferte de transport corecte. Adaugă anunț fără cont aici.

 • 02.
  Siguranță

  Toate firmele înscrise pe BursaTractari sunt verificate manual de către o echipa specializată, transportul este în siguranță, ai garanția că firma cu care colaborezi este în legalitate.

 • 03.
  Rapid

  Nu mai pierde timpul căutând firme de transport auto, anunțul tău este distribuit către peste 1000 de firme cu licență de transport, iar tu primești oferte rapid de la transportatorii noștri de încredere.

 • 04.
  Preț Competitiv

  Ofertele de transport pot fi pe sens sau expres, un preț de transport pe sens este mult mai mic decât unul obișnuit deoarece transportatorul leagă mai multe curse într-un singur traseu.

 • 05.
  Preț Fix

  Prețul transportului este stabilit înainte, acesta poate să depindă de mai mult factori, cum ar fi: condițiile meteo, zilele libere, orele în afara programului, creșteri de prețuri ale combustibilului.

 • 06.
  Simplu

  Găsești imediat platforme pentru transportul de autoturisme, camioane, utilaje sau alte vehicule, peste 11.000 de transportatori pe Grupul Bursa Transport.

Cauți transportator? +1.000 de firme așteaptă anunțul tău.