Limitare deschidere anunțuri

În calitate de administrator al acestei aplicații, am observat că există un număr de utilizatori care deschid toate anunțurile disponibile și le redistribuie pe alte site-uri sau grupuri de WhatsApp, fără a respecta principiul egalității de șanse pentru toți transportatorii. Acest comportament nu este în concordanță cu valorile și scopul acestei burse de transport, care își propune să ofere o platformă echitabilă și transparentă pentru toți membrii săi.

 

Având în vedere această problemă, am decis să introducem o limitare a deschiderii anunțurilor pentru a asigura o distribuție egală a șanselor între toți transportatorii înregistrați în aplicație. Astfel, fiecare transportator va avea posibilitatea de a deschide un număr maxim de anunțuri dupa cum urmează:

 

Abonament 1 Luna

– 2 Deschideri de Anunțuri pe zi

 

Abonament 6 Luni

– 2 Deschideri de Anunțuri pe zi

 

Abonament 12 Luni

– 2 Deschideri de Anunțuri pe zi

 

Această măsură are scopul de a preveni abuzurile și de a proteja interesele tuturor părților implicate.

 

Vă rugăm să înțelegeți că această decizie a fost luată în interesul tuturor utilizatorilor și pentru a menține integritatea și eficiența aplicației. De asemenea, vă reamintim că redistribuirea anunțurilor pe alte platforme sau grupuri de comunicare fără acordul prealabil al autorului anunțului constituie o încălcare a termenilor și condițiilor de utilizare a aplicației.

 

Această decizie intră în vigoare de azi 10.04.2023

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm că această măsură va contribui la crearea unui mediu mai echitabil și transparent pentru toți membrii comunității noastre.