Transport Autoturisme Franța
pe Platformă sau Trailer.

Ne ocupăm în totaliltate de transportul autoturismului tău din străinătate. Îți oferim cel mai mic preț de transport garantat de pe piață! Primești prețuri de transport de la peste 60 firme care licitează pentru transportul tău pe ruta Franța - România. Îți transportăm din Franța în România orice tip de Auto personal și comercial, dube, camioane sau utilaje agricole.

Cauți Transport pe Platformă Franța - România?

Pentru detalii despre preț și disponibilitate apelează numarul de mai jos!

Afla pret Transport Autoturisme pe Platformă Franța Romania

Transport Autoturisme

Dacă dorești să achiziționezi un autoturism din Franța și este interesat de un preț bun de transport până în România dar și de siguranță autoturismului tău, Bursă Tractări te ajută să transporți în sigurată, rapid și eficient autovehicule din Franța în România. Toate transportulurile sunt însoțite de contract și factură. Sună la numărul afișat mai sus pentru detalii despre preț și disponibilitate.

Franța Franța - Romania România
Nou pe piață! Bursă Tractări

Cum funcționează?

Serviciile noastre de transport autoturisme din Franța îți salvează timp și bani, vezi în video de mai jos cum îți garantăm cel mai bun preț de transport.

Transportam orice tip de automobil din Franța

Peste 60 de firme verificate, cu licenţă de transport! Transportatorii noștri sunt specializați în transportul autoturismelor din Franța și sunt echipați corespunzător, toți au licență de transport prin care pot sa transporte urmatoarele categorii de autovehicule:

  • Automobile, Mașini de teren, SUV-uri
  • Camioane, Microbuze, Dube, Dubițe, Rulote
  • Utilaje, Tractoare, Excavatoare, Tiruri, Cap Tractor

Prin BursaTractari transporți în siguranță din Franța în România orice tip de automobil indiferent de greutate sau tipul acestuia.

Transport Auto Platforma Franța
Transportatori Premium Franța

Transportatori Premium Franța

Evită transporatorii "pirați", un preț mai mic de transport vine întodeauna cu dezavantaje, înafara de timp în primul rând riscați să pierdeți banii și mașina, alegeti Transporatori Premium BursaTractari.

  • Firme Autorizate cu Licență Transport
  • Contract CMR, Asigurare Transport
  • Suport Clienți, Încredere, Seriozitate
  • Cel mai bun preț!

Nu livrăm doar autoturisme, livrăm servicii profesionale, caliate, seriozitate și încredere.

Cauți transportator? +1.500 de firme așteaptă anunțul tău.

Preț Transport pe Platformă Franța

Acum poți să îți afli singur prețul de transport!

Cauți un preț exact pentru transportul de autoturisme pe platformă din Franța? Folosește calculatorul de preț, sau sună-ne!

Franța Franța - Romania România
Greutate Preț / Km Cost Mediu

~800Kg

2,1 Lei 400 Eur

~1200Kg

2,4 Lei 500 Eur

~2400Kg

2,8 Lei 700 Eur

>2400Kg

3,0 Lei +800 Eur

Calculează preț transport automat folosind calculatorul de prețuri.

Calculator Preț Transport
Vezi listă firme transport autoturisme pe ruta Franța - România. Listă Firme Transport Franța

Preluare

Încărcăm mașina de la locația din Franța și o livrăm la adresa indicată in România.

Distanță

Automobilul tău este pe mani bune, un transport ajunge din Franța în România în aproximativ 36 ore .

Contract + CMR

Transportul vine însoțit atât de asigurare, factură fiscală cât și de scrisoare de transport (CMR).

Auto Avariate

Transportăm inclusv autovehicule implicate în accidente rutiere, defecte sau cu roți blocate.

Calculator Tractari Auto

Calculator Prețuri

Calculatorul de prețuri vine în ajutorul celor care nu cunosc tarifele practicate de transportatori. Calculează preţul transportului prin introducerea datelor necesare, respectiv: locație încărcare, destinație, model și starea tehnică. Calculatorul o să vă afișeze un preț total cât mai apropiat de cel real. Tarifele folosite în calcul sunt preluate ca medie a tuturor prețurilor transmise de către partenerii noștri.

Întrebări frecvente

Mașină trebuie să fie însoțită de următoare acte:
Talon
Carte de identitate a vehiculului
Act de vânzare-cumpărare
Scrisoarea de transport (CMR)

Între firma de transport și client se face un contract de transport, acest contract trebuie să cuprindă atât datele financiare, datele autovehicului cât și locație încărcare, descărcare numărul de km etc.

O firma care face transport Franța - România cu traier poate să încarce până la 12 mașini simultan asta înseamnă un preț de transport mult mai mic decât unul obișnuit pe platormă.

În general se poate călători împreună cu șoferul platformei în Franța, dar există și situații în care șoferul are un traseu mai complex și nu poate lua cu el pasageri.

Trimiteți bani transportatorului doar în baza unui contract semant în care este clar specificat atriburile transportatorului, nu trimiteți bani la persone necunoscute. Va recomandăm să ne cereți ajutorul dacă aveți oricare dubiu în privința transportatorului.

Ce spun clienții noștri.

Transportăm din Franța în România orice tip de auto. Garantăm cel mai bun preț pentru transport și siguranță de livrare în stare perfectă.

Paris - București.

Am avut o experiență excelentă cu transportul unei mașini de lux marca Mercedes-Benz din Franța în România. Am colaborat cu o companie de transport auto de încredere și am fost foarte mulțumit de serviciile lor. Mașina a fost livrată în siguranță din Paris în București, într-o stare impecabilă.

Ramona

Marsilia - Cluj.

Am decis să aduc în România o rulotă de călătorie marca Hobby din Franța și am ales să colaborez cu o companie specializată în transportul acestui tip de vehicul. Rulota a fost transportată cu grijă din Marsilia până în Cluj-Napoca și am fost foarte mulțumit de rezultat.

Paula

Lyon - Timișoara.

Am cumpărat un camion marca Renault din Franța și am avut nevoie să-l aduc în România. Am colaborat cu o companie de transport specializată în camioane și am fost extrem de mulțumit de profesionalismul lor. Camionul a fost livrat în siguranță din Lyon până în Timișoara, fără nicio problemă.

Cornel

Bordeaux - Iași.

Am achiziționat un utilaj agricol marca John Deere din Franța și am decis să-l transport în România. Am apelat la serviciile unei companii specializate în transportul utilajelor și am fost foarte impresionat de modul în care au gestionat totul. Utilajul a fost livrat în siguranță din Bordeaux până în Iași.

Cosmin

Nisa - Constanța

Am avut o experiență excelentă cu transportul unei mașini sport marca Peugeot din Franța în România. Am ales să colaborez cu o companie de transport auto de încredere și am fost foarte mulțumit de profesionalismul și seriozitatea lor. Mașina a fost livrată în siguranță din Nisa până în Constanța.

Dani

Marsilia - Craiova.

Am avut nevoie să aduc în România un camion marca Volvo din Franța și am ales să colaborez cu o companie de transport specializată în acest tip de vehicule. Procesul de transport a decurs fără probleme, iar camionul a fost livrat în siguranță din Marsilia până în Craiova.

Vasile

"Șoferul platformei a ridicat mașină de la noi de acasă din Paris și a livrat o în București la adresa indicată, sunt foarte mulțumită!"

Valentina Ioana Recenzie BursaTractari
Valentina Ioana
Secretară
Sună-ne Acum

Cere ofertă transport autoturism din Franța.

0721 617 717

Listă Firme Transport Auto pe Platformă: Franța - România

Cere ofertă transport autoturism din Franța.