Transport Autoturisme Spania
pe Platformă sau Trailer.

Ne ocupăm în totaliltate de transportul autoturismului tău din străinătate. Îți oferim cel mai mic preț de transport garantat de pe piață! Primești prețuri de transport de la peste 50 firme care licitează pentru transportul tău pe ruta Spania - România. Îți transportăm din Spania în România orice tip de Auto personal și comercial, dube, camioane sau utilaje agricole.

Cauți Transport pe Platformă Spania - România?

Pentru detalii despre preț și disponibilitate apelează numarul de mai jos!

Afla pret Transport Autoturisme pe Platformă Spania Romania

Transport Autoturisme

Dacă dorești să achiziționezi un autoturism din Spania și este interesat de un preț bun de transport până în România dar și de siguranță autoturismului tău, Bursă Tractări te ajută să transporți în sigurată, rapid și eficient autovehicule din Spania în România. Toate transportulurile sunt însoțite de contract și factură. Sună la numărul afișat mai sus pentru detalii despre preț și disponibilitate.

Spania Spania - Romania România
Nou pe piață! Bursă Tractări

Cum funcționează?

Serviciile noastre de transport autoturisme din Spania îți salvează timp și bani, vezi în video de mai jos cum îți garantăm cel mai bun preț de transport.

Transportam orice tip de automobil din Spania

Peste 50 de firme verificate, cu licenţă de transport! Transportatorii noștri sunt specializați în transportul autoturismelor din Spania și sunt echipați corespunzător, toți au licență de transport prin care pot sa transporte urmatoarele categorii de autovehicule:

  • Automobile, Mașini de teren, SUV-uri
  • Camioane, Microbuze, Dube, Dubițe, Rulote
  • Utilaje, Tractoare, Excavatoare, Tiruri, Cap Tractor

Prin BursaTractari transporți în siguranță din Spania în România orice tip de automobil indiferent de greutate sau tipul acestuia.

Transport Auto Platforma Spania
Transportatori Premium Spania

Transportatori Premium Spania

Evită transporatorii "pirați", un preț mai mic de transport vine întodeauna cu dezavantaje, înafara de timp în primul rând riscați să pierdeți banii și mașina, alegeti Transporatori Premium BursaTractari.

  • Firme Autorizate cu Licență Transport
  • Contract CMR, Asigurare Transport
  • Suport Clienți, Încredere, Seriozitate
  • Cel mai bun preț!

Nu livrăm doar autoturisme, livrăm servicii profesionale, caliate, seriozitate și încredere.

Cauți transportator? +1.000 de firme așteaptă anunțul tău.

Preț Transport pe Platformă Spania

Acum poți să îți afli singur prețul de transport!

Cauți un preț exact pentru transportul de autoturisme pe platformă din Spania? Folosește calculatorul de preț, sau sună-ne!

Spania Spania - Romania România
Greutate Preț / Km Cost Mediu

~800Kg

2,1 Lei 490 Eur

~1200Kg

2,4 Lei 560 Eur

~2400Kg

2,8 Lei 700 Eur

>2400Kg

3,0 Lei +800 Eur

Calculează preț transport automat folosind calculatorul de prețuri.

Calculator Preț Transport
Vezi listă firme transport autoturisme pe ruta Spania - România. Listă Firme Transport Spania

Preluare

Încărcăm mașina de la locația din Spania și o livrăm la adresa indicată in România.

Distanță

Automobilul tău este pe mani bune, un transport ajunge din Spania în România în aproximativ 36 ore .

Contract + CMR

Transportul vine însoțit atât de asigurare, factură fiscală cât și de scrisoare de transport (CMR).

Auto Avariate

Transportăm inclusv autovehicule implicate în accidente rutiere, defecte sau cu roți blocate.

Calculator Tractari Auto

Calculator Prețuri

Calculatorul de prețuri vine în ajutorul celor care nu cunosc tarifele practicate de transportatori. Calculează preţul transportului prin introducerea datelor necesare, respectiv: modelul de autovehicul pe care vrei să îl transporți, marca, locație încărcare, destinație, greutate și mărime, calculatorul o să vă afișeze un preț total cât mai apropiat de cel real. Tarifele folosite în calcul sunt preluate ca medie a tuturor prețurilor transmise de către partenerii noștri.

Întrebări frecvente

Mașină trebuie să fie însoțită de următoare acte:
Talon
Carte de identitate a vehiculului
Act de vânzare-cumpărare
Scrisoarea de transport (CMR)

Între firma de transport și client se face un contract de transport, acest contract trebuie să cuprindă atât datele financiare, datele autovehicului cât și locație încărcare, descărcare numărul de km etc.

O firma care face transport Spania - România cu traier poate să încarce până la 12 mașini simultan asta înseamnă un preț de transport mult mai mic decât unul obișnuit pe platormă.

În general se poate călători împreună cu șoferul platformei în Spania, dar există și situații în care șoferul are un traseu mai complex și nu poate lua cu el pasageri.

Trimiteți bani transportatorului doar în baza unui contract semant în care este clar specificat atriburile transportatorului, nu trimiteți bani la persone necunoscute. Va recomandăm să ne cereți ajutorul dacă aveți oricare dubiu în privința transportatorului.

Ce spun clienții noștri.

Transportăm din Spania în România orice tip de auto. Garantăm cel mai bun preț pentru transport și siguranță de livrare în stare perfectă.

Valencia - Constanța.

Am avut o experiență excelentă cu transportul unei mașini sport marca Seat din Spania în România. Am ales să colaborez cu o companie de transport auto de încredere și am fost foarte mulțumit de profesionalismul și eficiența lor. Mașina a fost livrată în siguranță din Valencia până în Constanța.

Sorin

Barcelona - Galați.

Am decis să aduc în România o mașină Peugeot din Barcelona în Galați și am apelat la serviciile de transport. Echipa de transport a fost foarte profesionistă și a gestionat totul cu mare atenție. Mașina a ajuns în termenul convenit și într-o stare excelentă. Sunt foarte mulțumită

Ana

Madrid - Oradea.

Pentru transportul unui utilaj Renault din Madrid în Oradea, am apelat la serviciile unei companii specializate în transportul autovehiculelor. Am fost impresionat de promptitudinea și seriozitatea cu care au gestionat transportul. Recomand cu încredere!

Ion

Valencia - București .

Am adus în România o mașină Opel din Valencia și am colaborat cu o companie de transport auto. Totul a decurs conform planului, iar mașina a ajuns în București în stare perfectă. Recomand cu încredere această companie pentru transportul autoturismelor din Spania în România.

Elena

Barcelona - Arad

Pentru transportul unei mașini Volkswagen din Barcelona în Arad, am ales să colaborez cu o companie de transport auto. Am fost foarte mulțumit de serviciile lor și de profesionalismul cu care au gestionat transportul. Mașina a fost livrată în timp util și într-o stare impecabilă.

Andrei

Madrid - București.

Am avut nevoie să aduc în România o rulotă Adria din Madrid și am apelat la serviciile de transport. Echipa de transport a fost foarte atentă și am primit asistență în fiecare etapă a procesului. Rulota a ajuns într-o stare excelentă. Recomand cu încredere această companie!

Maria

"Pentru transportul autoturismului am apelat mereu la Bursă Tractari, am găsit cel mai bun preț pentru transportul autoturismlui meu din Madrid în București. Super Ok"

Teodora Cristina Recenzie BursaTractari
Teodora Cristina
Doctor
Sună-ne Acum

Cere ofertă transport autoturism din Spania.

0721 617 717

Listă Firme Transport Auto pe Platformă: Spania - România

Cere ofertă transport autoturism din Spania.