Transport Autoturisme Italia
pe Platformă sau Trailer.

Ne ocupăm în totaliltate de transportul autoturismului tău din străinătate. Îți oferim cel mai mic preț de transport garantat de pe piață! Primești prețuri de transport de la peste 40 firme care licitează pentru transportul tău pe ruta Italia - România. Îți transportăm din Italia în România orice tip de Auto personal și comercial, dube, camioane sau utilaje agricole.

Cauți Transport pe Platformă Italia - România?

Pentru detalii despre preț și disponibilitate apelează numarul de mai jos!

Afla pret Transport Autoturisme pe Platformă Italia Romania

Transport Autoturisme

Dacă dorești să achiziționezi un autoturism din Italia și este interesat de un preț bun de transport până în România dar și de siguranță autoturismului tău, Bursă Tractări te ajută să transporți în sigurată, rapid și eficient autovehicule din Italia în România. Toate transportulurile sunt însoțite de contract și factură. Sună la numărul afișat mai sus pentru detalii despre preț și disponibilitate.

Italia Italia - Romania România
Nou pe piață! Bursă Tractări

Cum funcționează?

Serviciile noastre de transport autoturisme din Italia îți salvează timp și bani, vezi în video de mai jos cum îți garantăm cel mai bun preț de transport.

Transportam orice tip de automobil din Italia

Peste 40 de firme verificate, cu licenţă de transport! Transportatorii noștri sunt specializați în transportul autoturismelor din Italia și sunt echipați corespunzător, toți au licență de transport prin care pot sa transporte urmatoarele categorii de autovehicule:

  • Automobile, Mașini de teren, SUV-uri
  • Camioane, Microbuze, Dube, Dubițe, Rulote
  • Utilaje, Tractoare, Excavatoare, Tiruri, Cap Tractor

Prin BursaTractari transporți în siguranță din Italia în România orice tip de automobil indiferent de greutate sau tipul acestuia.

Transport Auto Platforma Italia
Transportatori Premium Italia

Transportatori Premium Italia

Evită transporatorii "pirați", un preț mai mic de transport vine întodeauna cu dezavantaje, înafara de timp în primul rând riscați să pierdeți banii și mașina, alegeti Transporatori Premium BursaTractari.

  • Firme Autorizate cu Licență Transport
  • Contract CMR, Asigurare Transport
  • Suport Clienți, Încredere, Seriozitate
  • Cel mai bun preț!

Nu livrăm doar autoturisme, livrăm servicii profesionale, caliate, seriozitate și încredere.

Cauți transportator? +1.500 de firme așteaptă anunțul tău.

Preț Transport pe Platformă Italia

Acum poți să îți afli singur prețul de transport!

Cauți un preț exact pentru transportul de autoturisme pe platformă din Italia? Folosește calculatorul de preț, sau sună-ne!

Italia Italia - Romania România
Greutate Preț / Km Cost Mediu

~800Kg

2,1 Lei 400 Eur

~1200Kg

2,4 Lei 500 Eur

~2400Kg

2,8 Lei 690 Eur

>2400Kg

3,0 Lei +800 Eur

Calculează preț transport automat folosind calculatorul de prețuri.

Calculator Preț Transport
Vezi listă firme transport autoturisme pe ruta Italia - România. Listă Firme Transport Italia

Preluare

Încărcăm mașina de la locația din Italia și o livrăm la adresa indicată in România.

Distanță

Automobilul tău este pe mani bune, un transport ajunge din Italia în România în aproximativ 36 ore .

Contract + CMR

Transportul vine însoțit atât de asigurare, factură fiscală cât și de scrisoare de transport (CMR).

Auto Avariate

Transportăm inclusv autovehicule implicate în accidente rutiere, defecte sau cu roți blocate.

Calculator Tractari Auto

Calculator Prețuri

Calculatorul de prețuri vine în ajutorul celor care nu cunosc tarifele practicate de transportatori. Calculează preţul transportului prin introducerea datelor necesare, respectiv: locație încărcare, destinație, model și starea tehnică. Calculatorul o să vă afișeze un preț total cât mai apropiat de cel real. Tarifele folosite în calcul sunt preluate ca medie a tuturor prețurilor transmise de către partenerii noștri.

Întrebări frecvente

Mașină trebuie să fie însoțită de următoare acte:
Talon
Carte de identitate a vehiculului
Act de vânzare-cumpărare
Scrisoarea de transport (CMR)

Între firma de transport și client se face un contract de transport, acest contract trebuie să cuprindă atât datele financiare, datele autovehicului cât și locație încărcare, descărcare numărul de km etc.

O firma care face transport Italia - România cu traier poate să încarce până la 12 mașini simultan asta înseamnă un preț de transport mult mai mic decât unul obișnuit pe platormă.

În general se poate călători împreună cu șoferul platformei în Italia, dar există și situații în care șoferul are un traseu mai complex și nu poate lua cu el pasageri.

Trimiteți bani transportatorului doar în baza unui contract semant în care este clar specificat atriburile transportatorului, nu trimiteți bani la persone necunoscute. Va recomandăm să ne cereți ajutorul dacă aveți oricare dubiu în privința transportatorului.

Ce spun clienții noștri.

Transportăm din Italia în România mașini, dube, camioane, utilaje. Garantăm cel mai bun preț pentru transport și siguranță de livrare în stare perfectă.

Milano - București.

Am avut o experiență minunată cu transportul autoturismelor din Italia în România. Am colaborat cu o companie de transport profesionistă și am fost foarte mulțumită de serviciile lor, totul a decurs fără probleme. Livrarea a fost promptă și mașina a ajuns într-o stare perfectă.

Gabriela

Roma - Vaslui.

Am avut nevoie să transport un BMW X5 din Italia în România și am ales să colaborez cu o companie de transport auto de aici. Totul a fost ok.

Daniel

Torino - Ploiesti.

Am achiziționat un camion din Italia și am apelat la serviciile unei companii de transport camioane pentru a-l aduce în România. Procesul de transport a decurs fără probleme, iar echipa de transport a fost foarte atentă la detalii.

Radu

Napoli - Cluj.

Am cumpărat o dubă din Italia și am decis să o transport în România prin intermediul Bursei de transport auto. Serviciile lor au fost de înaltă calitate.

Adrian

Firenze - Galați

Am ales să colaborez cu o companie de transport și am fost impresionat de calitatea serviciilor lor. Mașina a fost livrată în timp util și într-o stare perfectă.

Gina

Venezia - București.

Am cumpărat un cap tractor din Italia și am apelat la serviciile bursa de transport auto pentru a o aduce în România, sunt foarte multumit.

Laura

"În orice perioadă a anului am putut apela cu încredere la Bursa de Tractări, am găsit un transportator serios pentru transportul automobilului meu din Milano, o experiență plăcută, am salvat timp și căutări inutile. "

Corina Georgeta Recenzie BursaTractari
Corina Georgeta
Profesor
Sună-ne Acum

Cere ofertă transport autoturism din Italia.

0721 617 717

Listă Firme Transport Auto pe Platformă: Italia - România

Cere ofertă transport autoturism din Italia.