Transport Autoturisme Germania
pe Platformă sau Trailer.

Ne ocupăm în totaliltate de transportul autoturismului tău din străinătate. Îți oferim cel mai mic preț de transport garantat de pe piață! Primești prețuri de transport de la peste 60 firme care licitează pentru transportul tău pe ruta Germania - România. Îți transportăm din Germania în România orice tip de Auto personal și comercial, dube, camioane sau utilaje agricole.

Cauți Transport pe Platformă Germania - România?

Pentru detalii despre preț și disponibilitate apelează numarul de mai jos!

Afla pret Transport Autoturisme pe Platformă Germania Romania

Transport Autoturisme

Dacă dorești să achiziționezi un autoturism din Germania și este interesat de un preț bun de transport până în România dar și de siguranță autoturismului tău, Bursă Tractări te ajută să transporți în sigurată, rapid și eficient autovehicule din Germania în România. Toate transportulurile sunt însoțite de contract și factură. Sună la numărul afișat mai sus pentru detalii despre preț și disponibilitate.

Germania Germania - Romania România
Nou pe piață! Bursă Tractări

Cum funcționează?

Serviciile noastre de transport autoturisme din Germania îți salvează timp și bani, vezi în video de mai jos cum îți garantăm cel mai bun preț de transport.

Transportam orice tip de automobil din Germania

Peste 60 de firme verificate, cu licenţă de transport! Transportatorii noștri sunt specializați în transportul autoturismelor din Germania și sunt echipați corespunzător, toți au licență de transport prin care pot sa transporte urmatoarele categorii de autovehicule:

  • Automobile, Mașini de teren, SUV-uri
  • Camioane, Microbuze, Dube, Dubițe, Rulote
  • Utilaje, Tractoare, Excavatoare, Tiruri, Cap Tractor

Prin BursaTractari transporți în siguranță din Germania în România orice tip de automobil indiferent de greutate sau tipul acestuia.

Transport Auto Platforma Germania
Transportatori Premium Germania

Transportatori Premium Germania

Evită transporatorii "pirați", un preț mai mic de transport vine întodeauna cu dezavantaje, înafara de timp în primul rând riscați să pierdeți banii și mașina, alegeti Transporatori Premium BursaTractari.

  • Firme Autorizate cu Licență Transport
  • Contract CMR, Asigurare Transport
  • Suport Clienți, Încredere, Seriozitate
  • Cel mai bun preț!

Nu livrăm doar autoturisme, livrăm servicii profesionale, caliate, seriozitate și încredere.

Cauți transportator? +1.000 de firme așteaptă anunțul tău.

Preț Transport pe Platformă Germania

Acum poți să îți afli singur prețul de transport!

Cauți un preț exact pentru transportul de autoturisme pe platformă din Germania? Folosește calculatorul de preț, sau sună-ne!

Germania Germania - Romania România
Greutate Preț / Km Cost Mediu

~800Kg

2,1 Lei 400 Eur

~1200Kg

2,4 Lei 450 Eur

~2400Kg

2,8 Lei 550 Eur

>2400Kg

3,0 Lei +700 Eur

Calculează preț transport automat folosind calculatorul de prețuri.

Calculator Preț Transport
Vezi listă firme transport autoturisme pe ruta Germania - România. Listă Firme Transport Germania

Preluare

Încărcăm mașina de la locația din Germania și o livrăm la adresa indicată in România.

Distanță

Automobilul tău este pe mani bune, un transport ajunge din Germania în România în aproximativ 36 ore .

Contract + CMR

Transportul vine însoțit atât de asigurare, factură fiscală cât și de scrisoare de transport (CMR).

Auto Avariate

Transportăm inclusv autovehicule implicate în accidente rutiere, defecte sau cu roți blocate.

Calculator Tractari Auto

Calculator Prețuri

Calculatorul de prețuri vine în ajutorul celor care nu cunosc tarifele practicate de transportatori. Calculează preţul transportului prin introducerea datelor necesare, respectiv: modelul de autovehicul pe care vrei să îl transporți, marca, locație încărcare, destinație, greutate și mărime, calculatorul o să vă afișeze un preț total cât mai apropiat de cel real. Tarifele folosite în calcul sunt preluate ca medie a tuturor prețurilor transmise de către partenerii noștri.

Întrebări frecvente

Mașină trebuie să fie însoțită de următoare acte:
Talon
Carte de identitate a vehiculului
Act de vânzare-cumpărare
Scrisoarea de transport (CMR)

Între firma de transport și client se face un contract de transport, acest contract trebuie să cuprindă atât datele financiare, datele autovehicului cât și locație încărcare, descărcare numărul de km etc.

O firma care face transport Germania - România cu traier poate să încarce până la 12 mașini simultan asta înseamnă un preț de transport mult mai mic decât unul obișnuit pe platormă.

În general se poate călători împreună cu șoferul platformei în Germania, dar există și situații în care șoferul are un traseu mai complex și nu poate lua cu el pasageri.

Trimiteți bani transportatorului doar în baza unui contract semant în care este clar specificat atriburile transportatorului, nu trimiteți bani la persone necunoscute. Va recomandăm să ne cereți ajutorul dacă aveți oricare dubiu în privința transportatorului.

Ce spun clienții noștri.

Îți transportăm mașina cumpărată din Germania în România cu transportatori Premium, garantăm cel mai bun preț pentru transport și siguranță de livrare în stare perfectă.

Berlin - Timisoara.

Mașina s a defectat pe drum spre Germania, practic am rămas cu ea pe autostrada, am sunat la operatorul de la Bursă Tractari și am rezolvat imediat situația, recomandă cu încredere.

Andrei

Koln - Sibiu.

Am cumpărat o mașină de la un parc auto din Germania, am avut nevoie de o firma de încredere cu care să colaborez, șoferul platformei a fost foarte amabil a inspectat personal mașină și a verificat- o. Sunt foarte mulțumită.

Elena

Frankfurt - Pitesti.

Dețin o firma de transport marfă iar pe autostrada din Germania duba s a defectat și era încărcată, am câștigat timp și bani prin Bursă Tractari, recomand.

Marcel

Berlin - Constanța.

Am cumpărat o dubă de la un dealer auto din Germania și am avut nevoie de serviciile unei companii de transport pentru a o aduce în țara. Am ales o companie de pe Bursă Tractări și nu am fost dezamăgită. Transportul s-a desfășurat fără probleme, iar duba a ajuns în stare perfectă.

Ana

Stuttgart - Ilfov

Am ales Bursă Tractări pentru că am dorit în primul rând siguranță pentru transportul meu, echipa de la suport este fantastică. Bigup!

Marius

Duisburg - București.

Am cumpărat un utilaj de agricol din Germania mai exact un tractor, prin Bursă Tractari am economisit și timp dar și bani, o să mai revin cu plăcere.

Andrei

"Am transportat rapid și fără griji un Mercedes din Berlin în București, am primit multe oferte de transport și am ales un preț bun, sunt foarte mulțumită, util. Recomand! "

Andra Mihaela Recenzie BursaTractari
Andra Mihaela
Contabil
Sună-ne Acum

Cere ofertă transport autoturism din Germania.

0721 617 717

Listă Firme Transport Auto pe Platformă: Germania - România

Cere ofertă transport autoturism din Germania.